VORES SAMARBEJDER

THE BIG 10 - De første samarbejder

Hylling/Menstrup IF

“Som en lille klub har vi valgt Frazer DK’s app fordi, vi tror på at appen er en enestående mulighed for, at udbrede kendskabet til vores eksistens og få flere til at finde vej til de aktiviteter og fællesskaber som vi tilbyder.”

Bringstrup Sigersted IF

“Vi valgte Frazer fordi vi ønskede et nyt medlemssystem. At vi så ogsåfår en innovativ app med er jo bare et stort plus”.

Slagelse Aikido

“Frazer er en nem og overskuelig måde at rekruttere på. Administrationsdelen i forbindelse med at betale som medlem, gør det let at holde styr på hvem der betaler, fra kasserens side”

Yo In Kan

“Frazer for os er en super måde, at nå ud til potentielle medlemmer og rekrutterer på en brugervenlig og overskuelig måde. Systemet er nemt at tilgå hvilket gør at man som klub spare en masse tid.”

Svalebæk IF

“Svalebæk Idrætsforening har valgt at være med i Frazer, fordi vi trorpå, at vi kan markedsføre vores aktiviteter med langt større slagkraftpå en sådan platform, end vi kan på traditionel vis. De små foreninger –som vores – bliver ofte overskygget af de store, på Frazer kan vi komme‘længere ud’.”

IF62 Dalmose

“Vi valgte Frazer fordi vi ser det essentielt at vores klub har en konstant tilgang af nye medlemmer. Frazer gør det hverken besværligt eller uoverskueligt at komme igang med, hvilket for os har betydet forhøjet intern forbedring”

Hashøj IF

“Da vi første gang hørte om Frazer, blev vi begejstrerede over at det ikke lignede alt andet man som klub kunne tilgå sig på markedet. Frazer er et 1. klasses rekrutteringsværktøj der tilpasse hvert klubs behov”

Holmegaard Håndbold

“Frazer har givet os mulighed for at nå ud til langt flere sportsinteresserede og synliggøre vores klub. Med Frazer skal vi ikke bekymre os om medlemstallet, da Frazer hjælper med konstant tiltrækning”

Høng Karateklub

“Vi har valgt Frazer fordi vi som klub har et brændende ønske om at tiltrække flere medlemmer. I nutidens Danmark er det ikke muligt at finde et markedsføringsredskab der er så kompetent som Frazer’s app og som samtidigt ikke ødelægger økonomien når man er en lille klub”

Holmegaard Badminton

“Hvis man vil være med på beatet og følge med udviklingen, er Frazer den nemmeste og mest intuitive måde man som klub eller forening, kan rekruttere flere medlemmer på. Vi ser frem til, at kunne vise omverden hvad vores klub har at byde på.”